Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Čekankové delikatesy

Z čekankových kořenů se vyráběla náhražka kávy, ale její puky – to je delikatesa. I v kuchyni!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

denek

Zapečenou čekanku

.se sýrem jsem poprvé jedl na návštěvě v Belgii a i když jsem ochutnávall s nedůvěrou, tohle jídlo jsem si zamiloval. Bohužel v ČR jsem na čekanku narazil pouze v bývalé Delvitě v Praze...a to bylo před víc než rokem. A jelikož v Praze nebydlím, musím si nechat zajít chuť....:-(

0/0
8.3.2008 18:56

belgian chocolate

v Belgii je to národní jídlo

ale mě ta hořká chuť nechává chladnou

0/0
8.3.2008 9:32

Wij

Re: v Belgii je to národní jídlo

napoprvé mi taky nejela,

ale když se dobře osmaží na másle, je to mňamka... takhle s bramborovým pyré a kuřátkem...hmmmmmmmmmm

0/0
8.3.2008 23:57

paskudilek

Re: v Belgii je to národní jídlo

co vím, tak to hořkne na světle

0/0
9.3.2008 16:13







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.