Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Šťavnatá hovězí pečínka

Dokonale upečené a přitom měkké hovězí je vizitkou perfektní kuchařky. Podle našich návodů ho zvládnete, i když v kuchyni patříte k chronickým začátečníkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

envia

www.jdemesebavi.cz

:-)

0/0
2.3.2008 22:36

marie

hospodyň

Proč mi podsouváte, že musím umět vařit? Co takhle aby to uměl i hospodyň? Proč jenom ženská. Tady se od toho nedokážeme furt odpoutat. Domácnost ženská - práce chlap. Rv

0/0
1.3.2008 17:43

hermína

Re: hospodyň

Nemusíte umět vařit, nemusíte.

Ale až se ten Váš zastaví u jiné na šťavnatém kusu flákoty, zdrží se do rána nebo napořád neplačte nad rozlitým instatním mlékem.

0/0
1.3.2008 19:54

Martin Slovák

Re: Re: hospodyň

tak dneska uz ma vyssi trida snad hospodyni ne aby varila..?

0/0
1.3.2008 21:28

Re: Re: hospodyň

A proč by ten šťavnatý kus flákoty nemohl připravit manžel?

0/0
2.3.2008 18:34

seppikub

Re: Re: hospodyň

U stabajzny je ta flakota nepodstatna, ta ma jine veci stavnate...;-) 

0/0
2.3.2008 20:09

agnofon

Re: hospodyň

zenska ktera neumi varit je povl:-)

0/0
1.3.2008 21:41

ZmaTkar

Re: hospodyň

No jestli ten Vas neumi varit, tak jste si asi spatne vybrala. Vsichni moji kamosi, a ja ostatne taky, varit umi a dokonce to i delaji.

0/0
2.3.2008 11:32

inedible

Re: Re: hospodyň

taktak. a bavi me to.

0/0
3.3.2008 11:03

xxy3x

zajimav y

R^ale kazdej vi ze nejlepsi je kontrafile z argentiny nebo svickova z brazilie, pouze potrena hrubou soli, popr. cesnekovym pyre a napichnuta na tyci a ogrilovana R^

0/0
1.3.2008 15:25

tralala

Lzi

Obermajerova...proc LZES? Vzdyt jsi to okopirovala z nemeckejch stranek...a co fotecky? Taky sama?... JO! Ukradeny. idnes...vy jste prasata. Zeman mel pravdu..jste zumpa. :-©

0/0
1.3.2008 0:42

Merit

Re: Lzi

No a co? Ja treba nemecky neumim, tak by mi ty nemecky stranky byly na prd...a ilustracni fotky pouziva kdekdo...mne je jedno, z jakejch stranej je to prelozeny, recepty se mi libi a zkusim je...

0/0
1.3.2008 4:59

inedible

Re: Re: Lzi

je slusnost uvest zdroj. kdyby neco takoveho udelala v diplomce, sla by do <> za plagiatorstvi

0/0
3.3.2008 11:04

JT

Re: Lzi

Ze kterých stránek? Mrkla bych na ně...

0/0
1.3.2008 8:11







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.