Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Polévka z červené čočky

Jemná červená čočka, oblíbená v Indii, se zhostí polévkotvorné role stejně elegantně jako její zelená kolegyně. Je však křehčí; vaření trvá jen pár minut.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

EvaS

Výborná

Toto polévku vařím již nějaký pátek (recept vyšel najmíň před rokem v Apetitu) a musím potvrdit, že je úžasná, hlavně hotová celkem do 15 min. Osobně přidávám někdy ještě kostku bio zeleninového bujonu.:-)

0/0
25.2.2008 11:09

Milina

Re: Výborná

Dobrá je i s červenou řepou a opraženou slaninkou.

0/0
25.2.2008 14:24





mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.