Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nechte své děti vařit, jednou vás skvěle pohostí

Mezi kuchaři jsou v Česku třída. Nejlepší z nejlepších. Synové svých matek, vnuci babiček. Většinou totiž právě matky a babičky je k řemeslu přivedly, jak přiznávají šéfkuchaři luxusních pražských restaurací v knize Excellent menu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Petrukian

Babiččiny recepty

Na http://www.nekultura.cz/content/blogcategory/9/79/ jsem našel dobré

a neotřelé recepty... :-) Docela doporučuju. Měl jsem zelňáky a byly

parádní!!!

0/0
3.1.2007 15:23

paskudilek

Kuchařky už nekupuju

pár jich mám.Raději si zajdu do restaurace,kde umí dobře vařit a podpořím tím dobré kuchaře. :-)

0/0
19.12.2006 16:08







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.