Diskuze

Cizrna chutná dálkou

Cizrně se říká římský hrách a je oblíbena ve středomořské i orientální kuchyni. Jak zdomácněla na českém talíři?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petrukian

3. 1. 2007 15:20
Babiččiny recepty

Na http://www.nekultura.cz/content/blogcategory/9/79/ jsem našel dobré

a neotřelé recepty... :-) Docela doporučuju. Měl jsem zelňáky a byly

parádní!!!

0 0
možnosti

belgian chocolate

18. 11. 2006 12:50
dobrý humus

se z ní také dá dělat

0 0
možnosti

petacx

18. 11. 2006 22:20
Re: dobrý humus - proc? ZKUSTE

proč? to není vůbec špatné!

zkuste také to co češi většinou neumí připravit http://www.sweb.cz/jehneci-recepty  !! >- !!

0 0
možnosti

Batul

18. 11. 2006 12:36
Jo, cizrna je dobrá

jen jsem v článku postrádal dost citelnou informaci, kde se dá koupit. Hledal jsem v několika velkých obchodech a nikde to nemají/neměli.

0 0
možnosti