Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Steaky v dámském stylu

Pořádná flákota sice patří spíš do kulinářských snů svalnatých dřevorubců než jemných dam. Když ale víte, jak na to, může se i steak něžně rozplývat na jazyku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vymrzovac

jinak teda recepty nic moc,jak od ženský.....

.....půl dne shánět ingredience,a pak vytahat všechno nádobí,co je v baráku včetně mixéru!  pravej steak je venku na grilu,z nádobí jen talíře a příbory!

0/0
21.10.2006 17:18

slayee

Re: jinak teda recepty nic moc,jak od ženský.....

talíř?příbor?na co;-DR^!

0/0
13.11.2006 14:12

xxY3x

Kvalita masa v Čechách

tedy hovězího masa (ničemu jinému maso neříkám) stojí za ho/vno

0/0
21.10.2006 10:47

Alek

Re: Kvalita masa v Čechách

kvalita masa (rozhodně není maso jen hovězí, takový srnec je mnohem

lepší) je za hov.. všude, pokud ho kupuje nějaká trubka která tomu

nerozumí a tudíž koupí i šmejd....

0/0
21.10.2006 10:51

Martin Slovák

Re: Re: Kvalita masa v Čechách

To bych se hádal, kupování masa v Austrálii nebo v Brazílii bylo pro mne potěšením, zde i u řezníka kvalitní flák aby člověk pohledal :-/

0/0
21.10.2006 11:29

CZ

Re: Re: Re: Kvalita masa v Čechách

Prostě jak je člověk velkej světák, tak pro něj všechno český stojí za hov no, i kdyby to bylo nevímjaký... Koukám, že je teď děsně "in" zanadávat si na něco českého, jakmile malý český člověk vystrčí nosánek za hranice... Ani ty český krávy už nejsou to co ty zahraniční...

0/0
21.10.2006 14:51

xxy3x

Re: Re: Re: Re: Kvalita masa v Čechách

To jsem neřekl, jen konstatuji, že kvalita masa u nás stojí za hov/no, ale klídek, máme pivko :-P

0/0
21.10.2006 16:53

Martin Slovák

Re: Re: Re: Re: Kvalita masa v Čechách

já jsem v těchto cizích zemích žil déle, než je délka pobytu průměrného studenta jazykové školy, ty Velký český člověče, a mohu tak objektivně zhodnotit a srovnat kvalitu českého hovězího a toho, který jsem koupil v těchto dvou zemích..no a to srovnání už víš..;-P

0/0
21.10.2006 16:55

vymrzovac

Re: Re: Re: Re: Re: Kvalita masa v Čechách

souhlas.v amíkově jsem nebyl,ale známí z Kanady se shodují na tom,že u nich se dají dělat dobrý steaky,zatímco z toho našeho masa jsou děsně tvrdý.a to nemluvím o tom,jak silnej má být plátek na steak! u nás se prodávají tenký plátečky! z těchto důvodů hovězí na grilu ani nezkoušíme........:-(

0/0
21.10.2006 17:14

Karolinka

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvalita masa v Čechách

Ja teda ziju ve Statech uz nejaky ten rok, ale to ze to hezky vypada jeste neznamena, ze je to kvalitni. Po tom co vim jakym zpusobem se tady porazi kravy a jake rozdily se delaji kdyz ma jit maso na evropsky trh nebo na americky, tak si zadne iluze o kvalite masa a jidla vubec tady ve Statech nedelam. Taky co je oznaceno organic, jeste neni to, co by si clovek pod tim predstavoval. Zrovna tady je nekolik afer s E.coli v organic spenate a mletym hovezim. V Evrope a v Cechach funguje aspon nejaka potravinarska inspekce, tady je velice omezena.:-(

0/0
21.10.2006 19:16

Polovnik

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvalita masa v Čechách

Hmm, to bohužel záleží také na tom, kam na ty tzv. "steaky" chodíte. Bohužel je to tak. Mám vybranou hospůdku kam chodím výhradně na steak ze svíčkové a pár dalších delikates. Majitelé dělali pár let v zahraničí a majitel je vynikající kuchař.

J.

0/0
22.10.2006 12:16

Polovnik

Re: Re: Re: Kvalita masa v Čechách

Tak to by jsi koukal na to, jak si amíci dávali naší podomácku udělanou svíčkovou od českého profesionálního kuchaře a jak se olizovali až za ušima. Mohli si obsluze poručit co k tomu chtějí a to teprve byli ty pravé "orgie". Svíčková s brusinkami a k tomu nějaký , salát :-)))). Něco jako bramborový, nevím, neochutnal jsem.

J.

0/0
22.10.2006 12:22

meggan11

Re: Kvalita masa v Čechách

Jestli budete mit nekdy moznost ochutnat wagyu steak, tak si to nenechte ujit. Drahe, ale stoji to za to.

0/0
11.11.2006 7:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.