Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zvěřinová klasika

Divoká kachna, zaječí paštika, kančí špíz... Za zvěřinou nemusíte jen do drahých restaurací. Poradíme vám, jak ji připravit doma.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

miloslav simek

pepsi vecy - zadny kecy

Dnes si milí ctenari povime, jak pripravit galantinu z krocana ... je to jednoduche, galantina z krocana se pripravuje stejne jako galantina z kruty, ALE POZOR, Z KROCANA ... to si mohou nekteri zacinajici kuchtici plest !!!

0/0
8.10.2006 9:22







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.