Diskuze

Maroko pro chuť i pro oko

Už jste byli v Maroku? Jestli ne, vydejte se s námi za odkazem berberských a beduínských kuchařek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

berushca

21. 8. 2006 8:04
4 lžičky HARISSY

Recepty voní dálkou :-). Ráda bych viděla toho, kdo dokáže pozřít pokrm obsahující 4 lžičky harissy. Sama ji doma používám a na špičku nože mi přijde až až. 

0 0
možnosti

sluni-sluni

21. 8. 2006 7:43
ono to jídlo je takhle pěkně vyšperkovaný

ale mě stačil kus kus v Maroku - jsou i lepší jídla - je to ta spařená obilnina- prostě mě to ani nevonělo, ani nechutnalo, takže jsme si tu velkou mísu rozdělili - vegetariáni baštili obilninu, kdo rád maso tak kuře, a společně to prokládali zeleninou :-))

0 0
možnosti

mujercita

19. 8. 2006 10:55
Kysané citróny?

Zní to dost dobře, ale ráda bych věděla, jak se připravují nebo kde se seženou kysané citróny. Neví někdo náhodou?

0 0
možnosti