Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Francie s vůní česneku, rozmarýnu a tymiánu

Málokterá evropská kuchyně je tak rafinovaná a pestrá jako ta francouzská, ve které se mísí romantická tajemství šlechtických budoárů se šťavnatostí Středozemí a zemitostí horských usedlostí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cote d'or

Nioise?

nebude to Nicoise? (ten camfrlík mi tam nejde udělat)

0/0
11.8.2006 11:23

Mrázek

Re: Nioise?

Výborného camfrlíka na česneku dělají němci, zvláště pak pak jeden zdatný šéfkuchař, tuším, že ho zovali Armin Meiwes.;-D 

0/0
11.8.2006 12:31

cote d'or

Re: Re: Nioise?

kutání ti jde líp

0/0
11.8.2006 12:45

Mrázek

Re: Re: Re: Než vaření?

;-€To rozhodně ne!!Jen jsem to teď trochu přepakoval.;-(

0/0
11.8.2006 13:24







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.