Diskuze

Řecko na talíři: krásné, chutné a zdravé!

Tradiční řecká kuchyně je nejen zdravá, ale taky tak dobrá, že se nikdy neomrzí. Řecká tabule se neobejde bez černých a zelených oliv, sýra feta a anýzového aperitivu Ouzo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eviczka

30. 7. 2006 15:05
nejlepší olivový olej

mimochodem - řecký - a zejména krétský - olivový olej je prý ten nejlepší. takže olivky jsou možná dobrý španělský ale olej řecký. i u nás se dá sehnat originál z Kréty (např. Lyrakis).

0 0
možnosti

stres

17. 7. 2006 15:34
???

jestliže je řecká národní kuchyně zdravá, proč jsou tedy Řekové tak otylí?

0 0
možnosti

Anna

16. 7. 2006 18:08
To jsou dobroty

;-) Moc dobře to vypadá, a do tohoto vedra. :-)

0 0
možnosti

adnana

15. 7. 2006 10:25
Ouzo

Tak nevim, Ouzo jsem si jednou namichala se sodou a ledem, ale mlecne se mi to nezabarvilo, tak nevim nevim...no toto Ouzo bylo z Kypru, treba tam maji jine, kdo vi...8-o

0 0
možnosti

Brain Washington

15. 7. 2006 12:03
Re: Ouzo

Do skleničky nejprve nalít ouzo a pak pomalu (siga,siga !) chladnou vodu po stěné skleničky(nelít přímo)a pak i led. Používám ouzo domácí, po makedonsky Tsi(ou)pro. A je to dobré i v Čechách.

0 0
možnosti