Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak mléčné bakterie prospívají střevům

Je poměrně známou skutečností, že mléčné bakterie - neboli laktobacily - pomáhají při mnoha onemocněních a že jsou součástí přirozené střevní mikroflóry. Pomáhají zde udržet zdravé fyziologické prostředí a chrání nás před některými škodlivými mikroorganismy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

johnie_walker

to teda ne...
To se na mě redakce nezlobte, ale na trhu existuje x preparátů, které obsahují daleko více buněk a mají ještě mnohem více dalších dobrých vlastností než tento udávaný. Např. Laktobacily "5" od firmy Swiss. Takže nechápu, proč tu propagujete právě tento výrobek, který se nemůže absolutně rovnat.
0/0
28.5.2005 21:58

Stencuk

mléko
mléko v kapalném stavu nemohu .používám ho místo projímadla
0/0
25.5.2005 16:38

slonicko_sedmitucne

to sovetstky vedec
To sovetsti soudruzi v cele s akademikem Jogurtem Jogurtovicem Jogurtovem jiz pred davnem vyvinuli produkt, ktery skromne nazvali po svem objeviteli.
Nejnovejsi srovnavaci studie od Dr Slizkey z Univerzity v Dumbtownu potvrzuje, ze laktobacilus byl uz v Jogurtovove produktu v mnohem vetsim mnozstvi a prijatelnejsi forme
0/0
25.5.2005 15:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.