Diskuze

Čepaugš, Chačapuri, Vareniky a Pirožky

Do mísy nasypeme mouku se sodou a solí, uprostřed utvoříme důlek a do něho postupně přiléváme kefír a zpracováváme, až vznikne vláčné, měkké těsto. Z těsta pak vytvoříme malé bochánky o velikosti menší pěsti. Do každého bochánku uděláme důlek, vložíme do něj trochu náplně a důlek uzavřeme tak, aby náplň byla obalena těstem. Takto necháme bochánky asi půl hodiny odpočívat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jana

9. 4. 2003 12:22
Vzpomínka na mládí
Chačapuri jsem jedla před 25 lety v Krasnodaru a chutnal božsky. Od té doby jsem se s ním nesetkala, tak mne recept potěšil. Určitě ho vyzkouším. Jana
0 0
možnosti