Diskuze

Sušenky z kysané smetany

Ve velké míse umícháme všechny přísady mixérem, až se vytvoří hladké těsto. Z těsta zformujeme bochánek, zabalíme jej do alobalu a dáme přes noc do chladničky. Bochánek těsta potom rozválíme na dlouhou šišku, konce zarovnáme, aby se zužovaly, a šišku položíme na vymaštěný nízký plech a dáme péct do horké trouby na 8 - 10 minut, až jsou na povrchu růžové a okraje právě začínají hnědnout. Hotové sušenky sundáme z plechu a necháme vychladnout. V chladu v uzavřené krabici se udrží několik dní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

2. 5. 2003 10:11
0 0
možnosti

Veronika

31. 3. 2003 17:21
Sušenky
 mňam
0 0
možnosti

Helca

25. 3. 2003 3:46
Hrnek je..
Hrnek je zhruba 0.23l. Bohuzel ten recept je nahrubo prelozeny z anglictiny a jeste k tomu spatne. V USA jsou hrnek a lzice standardni "kuchynske jednotky", vahy tam pouzivaji jen profici. 
Kdybyste ten recept nekdo chtel zkusit, tak 1/4 hrnku masla je 55g. To abyste se s tim nemuseli patlat a cpat to do hrnku :-)
0 0
možnosti

Kuchařka

24. 3. 2003 9:37
Nesmyslný návod k receptu
Recept mě docela zaujal,ale pouze se mohu domnívat,že po vyválení na šišku máme nakrájet kolečka a ty klást na plech a péci.Jinak dle přiloženého návodu obdržíme upečenou šišku,která má k sušenkám dosti daleko.Doporučuji po napsání návodu si jeje přečíst a uvažovat jako začínající kuchařka,která nemá zkušenosti. 
0 0
možnosti

neználek

24. 3. 2003 9:01
Sušenky
Přestože jsem četla recept několikrát nepochopila jsem kdy  "tvořím"  jednotlivé sušenky. A ještě co je vlastně hrnek - 0,25; 0,20; 0,50 ml???
0 0
možnosti