Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chřest zapečený s vejci a sýrem

Očištěný chřest nakrájíme na kousky dlouhé asi tři centimetry a uvaříme doměkka v malém množství osolené vody, do níž jsme přidali lžičku másla. Měkký chřest scedíme a necháme okapat, polovinu urovnáme do zapékací misky vymazané máslem, poklademe jej plátky vajec a nahoru opět chřestem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

dan

Chřest
.. ma vybornou chut. Posledni dobou ho jime docela casto. Je skoro skoda jist k tomu neco jineho, protoze tak ta dobra chut nevynikne.
 
Ale pozor: jsou strasny rozdily mezi chrestem. Uz kupujeme jenom takovej delsi ve sklenicich (chodime do Teska, zalezi, jak to je jinde). Brali jsme jeden takovej z plechovky a ten chutnal vyslovene hnusne. Takze kdyz se napoprvy nepovede, tak jeste zkousejte jiny vyrobce a baleni.
0/0
28.3.2003 11:09







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.