Diskuze

Grilování je umění

Grilovací sezóna začíná. Chcete-li si na grilu připravit opravdovou lahůdku, musíte se řídit několika pravidly. Dobře marinovat. Nechat odležet. Použít dostatek koření a aroma. Když se grilování provádí správně, patří v podstatě k dietnějším způsobům přípravy masa. Narozdíl od pánve se na grilu nepoužívá máslo nebo olej. Ba naopak grilování odvádí přebytečný tuk z klobás (pokud je nezapomenete propíchnout) a z tučného masa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ribard

6. 9. 2002 6:33
Grilovani je nezdrave
Podle meho nazoru, ktery je ovsem vedecky dokazan, je grilovani spise nezdrave nez zdrave. Grilovanim z masa kape tuk , a ten se pak vraci v podobe toxickych latek na grilovane maso. Je to velmi nebezpecna reakce a pojidani takoveho masa muze byt pro nas silne karcinogenni.
Dekuji.
0 0
možnosti