Doporučujeme

Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Čtenářský recept: Rošťáky

  • 0

Příprava: 30 minut + 24-36 hodin na marinování
Počet porcí: 6

* 6 vykostěných tenčích kotlet
Na marinádu:
* 2 vejce
* 1 lžička soli
* 1 lžička pepře
* 1 lžíce worchestru
* 1 lžíce hořčice
* 2 lžíce solamylu
* 4 stroužky utřeného česneku

1. Kotlety jemně naklepeme. 
2. Marinádu dobře promícháme. Kotlety vložíme do marinády, uzavřeme a dáme do lednice na 24 až 36 hodin.
3. Smažíme na pánvi jako přírodní řízek.
4. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem. Kdo má rád tatarku nebo kečup, může si tuto baštu ochutit podle své chuti a fantazie.


  • Vybrali jsme pro Vás