Doporučujeme

pohankový salát

| foto: pro iDNES.cz

Čtenářský recept: Pohankový salát

  • 0

Doba přípravy
30

Množství
3

Pohanku - šálek a půl uvaříme v osolené vodě dle návodu a slijeme, dáme do misky.

Uvaříme si sojové maso v hodně osolené vodě, já měla plátky, které je potřeba ještě pokrájet. Poté přidáme k pohance.

Uvaříme zeleninu, já měla mraženou směs královskou. Slijeme, necháme okapat a dáme do misky.

Vše opepříme, přidáme bylinky typu tymián, provensálké koření a přidáme pár kapek extra panenského olivového oleje a vše promícháme.

Rizoto se dá jíst teplé a nebo i studené, jako hlavní chod pro vegetariány či vegany a nebo jako dobrá příloha.

Já nyní volím jako hlavní chod.

Pohanku - šálek a půl uvaříme v osolené vodě dle návodu a slijeme, dáme do misky.

Uvaříme si sojové maso v hodně osolené vodě, já měla plátky, které je potřeba ještě pokrájet. Poté přidáme k pohance.

Uvaříme zeleninu, já měla mraženou směs královskou. Slijeme, necháme okapat a dáme do misky.

Vše opepříme, přidáme bylinky typu tymián, provensálké koření a přidáme pár kapek extra panenského olivového oleje a vše promícháme.

Rizoto se dá jíst teplé a nebo i studené, jako hlavní chod pro vegetariány či vegany a nebo jako dobrá příloha.

Já nyní volím jako hlavní chod.

Poznámka
Pohanku - šálek a půl uvaříme v osolené vodě dle návodu a slijeme, dáme do misky.

Uvaříme si sojové maso v hodně osolené vodě, já měla plátky, které je potřeba ještě pokrájet. Poté přidáme k pohance.

Uvaříme zeleninu, já měla mraženou směs královskou. Slijeme, necháme okapat a dáme do misky.

Vše opepříme, přidáme bylinky typu tymián, provensálké koření a přidáme pár kapek extra panenského olivového oleje a vše promícháme.

Rizoto se dá jíst teplé a nebo i studené, jako hlavní chod pro vegetariány či vegany a nebo jako dobrá příloha.

Já nyní volím jako hlavní chod.


  • Vybrali jsme pro Vás