Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Čtenářský recept: Kachní stehna se zelím a bramborovým knedlíkem

  0:24aktualizováno  0:24

| foto: pro iDNES.cz

Doba přípravy
12 hodin

Množství
4

kachní stehna
sůl
kmín

Kachní stehna, které opláchnu, nasolím, nakmínuji a vložím do pekáčku a peču cca 10 hodin na 50 stupňů.

Na poslední hodinku přidám teplotu a peču do barvy.
Podáváme s domácím bramborovým knedlíkem a červeným zelím.


Autor:




Hlavní zprávy

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.