Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Čtenářský recept: Čína v housce

  0:20aktualizováno  0:20

| foto: pro iDNES.cz

Doba přípravy
1hod

Množství
4

Cibule 1 ks
Cukr krupice 2 lžíce
Kari 1 lžíce
Kmín 1 lžička
Olivový olej 1 lžíce
Sójová omáčka tmavá, 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Vepřové plec, 500 g
Zelí hlávkové 0.5 ks

Na pánvi necháme na oleji zesklovatět kostičky cibule.Přidáme maso,nakrájené na malé kostičky,nakrouhané zelí,soj. omáčku,sůl,cukr,kari,kmín a necháme vařit.Mírně podlijeme vodou-ne moc,zelí pustí šťávu.Na chvíli přiklopíme pokličkou,aby maso změklo.
Hotové ještě teplé vkládáme do rozpůlených housek.

Autor:




Hlavní zprávy

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.