Doporučujeme

Barevný luštěninový salát

| foto: pro iDNES.cz

Čtenářský recept: Barevný luštěninový salát

  • 0

250 g velkých vařených bílých fazolí
250 g červených vařených fazolí
250 g vařené cizrny
6 červených rajčat
Hrst malých žlutých rajčat
½ malé salátové okurky
10 cm pórku
150 g tvrdého sýra
2 nožičky pikantní klobásy
Olivový olej
Čerstvě mletý pepř

Do větší misky dáme vařené luštěniny, přidáme na měsíčky nakrájená červená rajčata, na poloviny nakrájená žlutá rajčata, na kostky nakrájenou salátovou okurku, na kolečka nakrájený pórek, na kostičky nakrájený tvrdý sýr a klobásy. Vše v misce ochutíme mletým pepřem, přidáme olivový olej a vše zlehka zamícháme.

Poznámka
Salát dáme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.


  • Vybrali jsme pro Vás