Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Čtenářský recept: Barevný luštěninový salát

  0:48aktualizováno  0:48

| foto: pro iDNES.cz

250 g velkých vařených bílých fazolí
250 g červených vařených fazolí
250 g vařené cizrny
6 červených rajčat
Hrst malých žlutých rajčat
½ malé salátové okurky
10 cm pórku
150 g tvrdého sýra
2 nožičky pikantní klobásy
Olivový olej
Čerstvě mletý pepř

Do větší misky dáme vařené luštěniny, přidáme na měsíčky nakrájená červená rajčata, na poloviny nakrájená žlutá rajčata, na kostky nakrájenou salátovou okurku, na kolečka nakrájený pórek, na kostičky nakrájený tvrdý sýr a klobásy. Vše v misce ochutíme mletým pepřem, přidáme olivový olej a vše zlehka zamícháme.

Poznámka
Salát dáme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.

Autor:




Hlavní zprávy

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.