Vše zalijeme omáčkou připravenou z másla, mouky a mléka, do níž jsme vmíchali polovinu strouhaného sýra, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme máslem a zapečeme.
1 kg chřestu, 4 vejce uvařená natvrdo, 60 g másla, 30 g hladké mouky, 3 dl mléka, 100 g tučného tvrdého sýra, sůl
Chřest zapečený s vejci a sýrem
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...