Na rozpáleném oleji nebo sádle v kastrolu opečeme jemně nasekanou cibuli. Přidáme sladkou papriku, kterou necháme krátce rozpustit, zchladíme několika kapkami octa a podlijeme masoxem. Přidáme brambory nakrájené na asi půl centimetru silná kolečka a na mírném plameni deset minut podusíme. Potom přidáme proužky papriky, plátky špekáčků, kmín, mletý pepř, trochu vody a dusíme pod pokličkou do měkka.
Posypeme sekanou petrželkou a horké v hrnci neseme na stůl.
Bramborový hrnec s vuřty
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Pstruh, jehněčí i bulky. Pochutnejte si o Velikonocích na lahůdkách ze světa
Velikonoce jsou kromě lidových a liturgických tradic také svátky dobrého jídla a pití. Klasických...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Prodej stavebního pozemku 1188 m2 Frýdlant nad Ostravicí Nová Ves, okres Frýdek-Místek
Frýdlant nad Ostravicí, okres Frýdek-Místek
3 490 000 Kč