Oloupané a umyté brambory rozemeleme na jemném strojku (nebo nastrouháme), přidáme mouku a maizenu, opečenou a na kostičky nakrájenou slaninu, sůl a pepř. Vše dohromady promícháme. Hmota nesmí být ani příliš řídká ani hustá. Je-li hustší, rozředíme ji vodou.
Placky opečeme na pánvi na rozpáleném tuku po obou stranách.
(Pressfoto Bratislava)
Bramborové placky Horal
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Prodej byt 3+1, 82m2, Karlovy Vary, Stará Role
Nádražní, Karlovy Vary - Stará Role
2 700 000 Kč