Doporučujeme

Bramborová tortilla

Bramborová tortilla | foto: Apetit

Bramborová tortilla

Tortilly známe jako moučné placky, ale ve Španělsku tak říkají bramborovým, pomalu propékaným omeletám – jako je tahle.


NA 4 PORCE

Příprava: 15 minut + 8 minut vaření

* 400 g brambor
* 3 červené cibule
* olej, sůl, pepř
* 5 vajec
* bylinky

Příprava jídla: 400 g brambor (nové nemusíte loupat) nakrájejte na tenké plátky a asi osm minut povařte. Na oleji osmahněte 3 červené cibule, pokrájené na klínky, a plátky brambor. Zalijte 5 vejci rozšlehanými se solí a pepřem a zvolna smažte, až vejce ztuhnou. Podávejte s bylinkami, pokrájené na řezy.

           

OCHUTNEJTE TAKÉ

           

Tortilla s mozzarelou a rajčatyTortilla s mozzarelou a rajčaty
            Španělská omeletaŠpanělská omeleta
            Bazalková fritataBazalková fritata

           


  • Vybrali jsme pro Vás