Doba přípravy: rychlé
- 30 dkg hladké mouky
- 18 dkg másla
- 5 dkg moučkového cukru
- 5 dkg kakaa
1. Těsto důkladně zpracujeme, vytvoříme kroužky, které pečeme v mírnější troubě (175-180°C).
2. Teplé obalujeme v cukru.
Doba přípravy: rychlé
1. Těsto důkladně zpracujeme, vytvoříme kroužky, které pečeme v mírnější troubě (175-180°C).
2. Teplé obalujeme v cukru.
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...
Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...
Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...
Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...
Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit bývalému konkurentovi 21...